HockeyAvslutning

Idag har det varit avslutning för Antons hockeylag och dagen till ära så skulle de få möte kanske ett av Sveriges tuffaste motståndare. Det var den informationen de fick inför dagens match. Och jag kan lova att det var underbart att se grabbarna när de upptäckte vilka deras motståndare var. Deras föräldrar! Och jag kan lova att jäklar i havet vad vi slet. Efter 3 x 15 minuter slutade matchen 4-4 som jag tycker vi ska vara riktigt stolta över! Jag trodde faktiskt att vi skulle åka på storstryk. Det var verkligen inte helt lätt att hantera klubba, all utrustning som gjorde det näst intill omöjligt att ens röra sig, för att inte prata om att försöka få med en puck och samtidigt ha koll på ett gäng ungar som far fram som vesslor. Men det var verkligen skitkul!
Nu är det lördagskväll och klockan är 21 och nu blir det en dusch för att sedan krypa ner i sängen med min nya bok: Hungerspelen.
Godnatt alla där ute!

Välkommen till min nya blogg!


Är du tjej och sugen på en helg med discgolf?

Tjejsatsningen går in på sitt andra år och fortsätter i samma stil som tidigare. Två träffar under året planeras. Den första träffen kommer att vara i Norrköping den 4-6 maj. På schemat finns bl.a. träningstips. Den andra träffen är ännu inte daterad, men kommer att innehålla en tävling för både tjejer och juniorer, där vi bjuder in nybörjare i sporten att delta under trivsamma former.


Sprid också gärna detta vidare till personer som kan vara intresserade av att delta.

Kram Suzan
En bra dag

Visst är det härligt att vakna av solstrålarna som letar sig in mellan persiennerna. En ny dag med nya möjligheter jag har bestämt mig för att idag ska bli en bra dag. Kan man bestämma det? Självklart! Har Ni tänkt vad många gånger vi tänker att: "Det här kommer jag Aldrig klara!" och mycket riktigt med facit i hand så kan vi många gånger konstatera: "Vad var det jag sa...." och det är inte så konstigt egentligen. Hela kroppen är inställd på att inte klara det och vad förväntar vi oss? Nästa gång Du möter motstånd så testa med att tänka om: "Det här Ska jag klara!". Det finns ingenting som är omöjligt, det som verkar omöjligt tar bara lite längre tid!


Ha en underbar dag och Du! om du möter en människa utan leende, så ge henne/honom ditt!


Kram Suzan


Vår i luften

Solen börjar bli en återkommande gäst på vår himmel och jag står redan i startgroparna och väntar på Blomab som dukar upp ett blomsterhav utanför ICA Maxi. För mig är det ett underbart vårtecken när jag kan botanisera i alla dessa blommor och klura ut vad för sorter jag ska försöka ge mig på i år, lika väl vilka stackars blommor som kommer få möta sitt öde som uttorkad i någon av min krukor. För det är trots allt så att när det äntligen är dags att handla dessa blommor då blir det inga fler kalla nätter.... okej, kanske någon enstaka natt men det är okej. Men visst är det härligt! Fågelkvittret börjar bli att ivrigare och helt plötsligt så är det till och med ljust en stund på kvällen. Eftersom jag gärna tillbringar min lediga tid på någon Discgolfbana så är det ännu mer betydelsefullt när dagarna blir längre för det gör att jag får till fler möjligheter att ge mig ut och kasta.


Här om dagen gick jag upp extra tidigt för att jag skulle jobba mig igenom en pappershög som börjat bli på tok för hög. Och medans övriga familjen slumrar sitter jag vid datorn och tävlingsmänniska som jag är så har jag bestämt hur mycket jag skall hinna innan kl 07.00. När jag nästan är framme vid mitt mål så börjar klockan ge mig motstånd och stressen över att jag inte ska hinna triggar igång varenda tävlingsnerv i kroppen på mig. Jag klarade det! men senaste halvtimmen har jag stört mig enormt på ett gnisslande ljud som försöker ta över in koncentration så nu flyger jag upp och ska försöka hitta boven i dramat.... efter en stunds lyssnande så skäms jag för mig själv! Utanför fönstret sitter en talgoxe som "tjattrar" på för glatta livet och hälsar dagen välkommen. Då bestämde jag mig för att börja lev mer Nu! Njut av stunden och allt vad stunden har att erbjuda. Ta hand om varandra där ute!


Kram Suzan